Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

"Bu glutensiz mi?" Bu günlerde giderek daha fazla müşterinin sorduğu bir soru. Günümüzde gluten intoleransı ve çölyak hastalığı vakaları arttıkça, sizin ve mekanınızın ileride kalabilmek için hem uygun hem de cazip glutensiz seçenekler yaratması önemlidir. Tüm müşterileri (veya en azından çoğunu) mutlu tutmak ve kapınızdan tekrar içeri girmeleri için bu ilk beş ipucunu uygulayın.

  • Buğday, arpa, çavdar, yulaf, malt ve kuskus gibi malzemeleri, pirinç unu, buğday, mısır unu, mısır unu, kuinoa, soya ve bazı seçilmiş yemeklerdeki fıstık / fasulye / tohum ve nohuttan elde edilen unlar ile yer değiştirin.
  • Özel maddelerin maliyetini azaltmak için mevcut glutensiz seçenekleri kullanın.
  • Fasulye, pirinç, sebzeler ve diğer bütün tahıl glütensiz tahılları arttırın.
  • Paketlenmiş malzemeler için iyi glutensiz markalar bulun ve kalite tutarlılığı için onları kullanmaya devam edin.
  • Menü üzerindeki glutensiz yemekleri 'GF' olarak işaretleyerek, müşterilerin yemeklerini seçmelerini kolaylaştırmanın yanı sıra mutfağınızın, yemek yiyenlerin ihtiyaçlarını umursadığını ve anladığını gösterin.