Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Genellikle şefler, içki içmek, sigara içmek ve başka herhangi bir işçi türüne göre daha fazla önemsiz yiyecek yiyen kişiler olarak görülür ve sağlıksız olarak sınıflandırılırlar.

Aşçılar bitkin olduklarında döndükleri kendi rahatlatıcı yemeklerine sahiptirler. Şefler, 14 saatlik bir günden ve 80 saatlik bir haftadan sonra evdeki mutfaklarına girip, genellikle hızlı hazırlanan ve işyerlerindekinden farklı olarak gurme standartlarından uzakta yemekler yerler.

Sağlıklı seçenekler, bütün gün mutfakta köle gibi çalıştıklarından dolayı akıllarına pek gelmez. Etli turtalar, sosisli sandviçler ve diğer fast-food'lar, reçelli ekmekler, dondurulmuş pizza, patates kızartması ile yemeği geçiştirirler. Yoğun bir vardiyanın ardından en iyi şeflerin yemek yemelerini beklemek doğru değildir.

Şefler hayatta kalmak için yemek yiyor ve konuklarını memnun etmek için mutfağa gastronomik mucizeler bırakıyorlar. Müşterileri için yaptıkları fedakarlıklar için hepimiz minnettar olmalıyız.