Daha fazla sayıda konuk daha sağlıklı yemek seçenekleri aradığı için, müşterilerin başka yerlere bakmaması veya menü dışına çıkmasından kaçınmak için menüye bakmanız ve yenilemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

Porsiyon boyutlarını azaltarak, bazı yağları azaltarak ve taze sebzeleri birleştirmeyi düşünerek menünüzü düzeltin, sağlık konusunda bilinçli müşterilerinin tekrar gelmesini ve kazancınızı yükseltmenizi sağlayacaktır. Bir gecede en çok satan yemekleri dönüştürmek için bu bazı basit ipuçlarını izleyin.

  • Geniş yelpazede, gluten içermeyen vejetaryen olan malzemeleri vurgulayın - bu müşterilerinizi anladığınızı göstermekle beraber, insanlara çekici gelir ve kendileri için doğru seçeneği seçmelerine yardımcı olur.
  • Daha küçük porsiyon boyutları, daha az atık olacağı anlamına gelir ve toplam gıda maliyeti bütçenizden tasarruf edersiniz.
  • Yağ azaltmak için kızartmadansa ızgara veya buharda pişirin.
  • Tabağınızın besin değerini artıamak için taze sebzeleri seçin.