+

Hazırlanışı

  • Su 10 l
  • Çerkez Peyniri, İsli (Rende) 500 g
  • Tam Yağlı Beyaz Peynir (Rende) 800 g
  • Süzme yoğurt 600 g
  • Maydanoz, ince kıyım 80 g
  • Kekik, taze (ince kıyım) 30 g
  • Tereyağı 500 g
  • Zeytinyağı 400 ml
  1. Hazırlanışı

    • Ocakta tencere içinde 10 litre suyun kaynamasına yakın Knorr Sütlü Patates Püresini ekleyin ve çırpma teli ile karıştırarak ocakta 2 dakika tutun.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ve tereyağı ile sırasıyla taze kekik,maydanoz,hazırlanan püre ve diğer malzemeleri ekleyin.
    • Ocakta 3 dakika karıştırın ve servise hazır hale getirin.
+