Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot

 

Malzemeler

Hamuru:

  • 230 gr dana antrikot
  • 1 yemek kaşığı Knor Sebzeli Çeşni 
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • 20 gr cheedar kırmızı
  • 5 ml trüf yağı
  • 10 gr borazan mantarı
  • 5 gr yumurta sarısı


Hazırlanışı:

Antrikot kötü yağlarından arındırılır. Knorr Sebzeli Çeşni ile marine edilir, 57’C de 3 saat sous-vide pişirilir. Yumurta sarısı, trüf yağı ile mayonez yapılır. İçine borazan mantarı içeren çedar fondü eklenir. Ve sherry sirkesi ile asiditesi ayarlanır. Afiyet olsun.

Knorr Sebzeli Çeşni 750 g

Knorr Sebzeli Çeşni ile yemekleriniz dört mevsim aynı kalite ve lezzette. Knorr Sebzeli Çeşni 750 g UFS güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!

Daha Fazlasını Görüntüle
26 156
₺25,93 Ürün Fiyatı

Hudson Arnavutköy Executive Chef’i Arda Önay’dan Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot reçetesi ve püf noktaları.

01:00