Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot

 

Malzemeler

Hamuru:

  • 230 gr dana antrikot
  • 1 yemek kaşığı Knor Sebzeli Çeşni 
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • 20 gr cheedar kırmızı
  • 5 ml trüf yağı
  • 10 gr borazan mantarı
  • 5 gr yumurta sarısı


Hazırlanışı:

Antrikot kötü yağlarından arındırılır. Knorr Sebzeli Çeşni ile marine edilir, 57’C de 3 saat sous-vide pişirilir. Yumurta sarısı, trüf yağı ile mayonez yapılır. İçine borazan mantarı içeren çedar fondü eklenir. Ve sherry sirkesi ile asiditesi ayarlanır. Afiyet olsun.

Hudson Arnavutköy Executive Chef’i Arda Önay’dan Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot reçetesi ve püf noktaları.

01:00