Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot
Malzemeler
Hamuru:
- 230 gr dana antrikot
- 1 yemek kaşığı Knorr Sebzeli Çeşni
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 20 gr cheedar kırmızı
- 5 ml trüf yağı
- 10 gr borazan mantarı
- 5 gr yumurta sarısı
Hazırlanışı:
Antrikot kötü yağlarından arındırılır. Knorr Sebzeli Çeşni ile marine edilir, 57’C de 3 saat sous-vide pişirilir. Yumurta sarısı, trüf yağı ile mayonez yapılır. İçine borazan mantarı içeren çedar fondü eklenir. Ve sherry sirkesi ile asiditesi ayarlanır. Afiyet olsun.
Knorr Professional Sebzeli Çeşni 750GR
Yemeklerinize zengin ve dengeli sebze lezzeti sağlar.
Daha Fazlasını GörüntüleThis video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.