Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

  • Spaghetti, Tagliatelle ve Fettucine hemen hemen her sosla kullanılabilir. Genel olarak kremalı, domates, salça bazlı deniz mahsüllü,sebzeli ve kıymalı soslar ile tavsiye edilir.
  • Fiyonk ve Ditalini albenili şekli ile her sofrayı süslemektedir ve çoğu sosa uyum sağlayacak kadar kalın bir yapıya sahiptir. 
  • Buket ve Tortellini et, krema, sebze ve pesto sosu gibi yağ bazlı soslar ile birlikte kullanılmalıdır. 
  • Bukle her türlü sos ile kullanabilir. Aynı zamanda çorba ve makarna salatası için de uygun bir çeşittir. İtalya’da bu çeşit geleneksel peynirli makaroni yapımında kullanılmaktadır.
  • Burgu sosu çekme özelliği nedeniyle sulu ve sebzeli soslar için idealdir. Makarna salatası için de uygun bir çeşittir.
  • Linguine domates bazlı sosların yanı sıra daha yoğun kıvamlı; örneğin peynir, yumurta ve krema bazlı soslar için de tavsiye edilir.
  • Rigatoni et,sebze parçaları,krema ve yağ bazlı soslara uygundur ve aynı zamanda fırın makarna olarak da çok iyi sonuç vermektedir.
  • Mantı ve kalem gibi iri taneli makarnalar etli ve kıymalı soslarla iyi uyum sağlamaktadır.

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.