Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

  • Geniş ve derin bir tencere kullanın.
  • Tencerenin 3/4’ünü su ile doldurun.
  • Makarna pişirmede en ideal oran 1 litre suya 100 gram makarna ve 10 gram tuzdur.
  • Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın.
  • Makarnayı tencerenin içine boşaltın ve ateşin altını açın.
  • Karıştırmak için tahta kaşık kullanmaya özen gösterin.
  • Makarnanızın lezzetini arttırmak için kaynama suyuna yarım bardak süt ilave edin.
  • Tencerenin kapağını kapatmadan pişirmeye devam edin.
  • Aldente(diri) makarna pişirebilmek için paketlerin arkasında belirtilen minimum pişirme süresini aşmamaya özen gösterin.
  • Tencereye bir bardak soğuk su ekleyin ve makarnanızı süzün, sos ile yavaşça karıştın.
  • Makarnanızı sos ile karıştıracağınız kabı ısıtmanızı, sos hazırlarken zeytinyağı, arzu edilirse tereyağı kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • Makarnanız ateşten indirilip süzüldükten sonra bile pişirmeye devam ettiği için mümkün olduğunca kısa sürede sos ile karıştırıp servis edin. 

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu