Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Makarna, kalem (penne) 800 g
  • Tereyağı 50 g
  • Sarımsak 20 g
  • Kültür Mantarı 600 g
  • Tuz 5 g
  • Karabiber, çekilmiş 3 g
  • Ayçiçek yağı (sos için) 200 ml
  • Tavuk, göğüs 800 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Kaynar tuzlu suda makarnaları haşlayın. Tavukları uzun şeritler halinde kesin.
    • Ayçiçeği yağı ve Knorr Tavuk Çeşnisi ile lezzetlendirin.
    • Kızgın tavada tavukları sulandırmadan pişirin.
    • Sos için: Tavaya tereyağı ve ayçiçeği yağını koyun, sarımsak ve mantarları ekleyin.
    • Mantarlar pişene kadar soteleyin. Rama Krema’yı, Knorr Sebzeli Çeşni’yi, tuz ve biberi ekleyip kaynatın.
    • 2 dakika kadar pişirin. Ateşi kısın ve sosun sıcak kalmasını sağlayın.
    • Daha sonra makarnaları ve tavukları sosa ekleyin, tuz ve biberini kontrol edip servis edin.