Hellmann's Mayonezin Bir Asırlık Hikayesi
New York'taki bir şarküteriden dünyanın en çok tercih edilen mayonezine uzanan lezzet dolu bir yolculuk.
Önerilen Tarif
Coconut Steak Sandwich şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!
Hellmann’s markasını duyduğunuza eminiz. Peki işin arkasındaki Richard Hellmann’ı duymuş muydunuz? Hikayemiz 1905 yılında New York’ta bir şarküteride başlıyor...
Richard Hellmann’ın ilk görüşte aşık olduğu eşinin özel reçetesiyle hazırladığı mayonez, kısa sürede kadınların gözdesi oluyor. 1912’de mavi kurdeleli özel kavanozuna kavuşan Hellmann’s mayonezin sandviçlere, burgere, salatalara kattığı lezzet New York şehrinde dilden dile yayılıyor.
Yeni soslarıyla büyüyen Hellmann’s markası büyük bir hızla –o dönemlerde sosyal medya olmamasına rağmen– tüm dünyada duyuluyor. Hatta 1960’larda İngiltere ve Brezilya gibi ülkelerde restoranların ve tüketicilerin favorisi bile oluyor!
Ürünün en iyisinin en iyi malzemelerle yapıldığına inanan Richard Hellmann, ürünlerine kaliteli malzemelerinden başka kattığı bir şey daha var: Lezzet tutkusu. Hellmann’s bu tutkuyla birlikte 50’den fazla ülkede geniş sos ailesiyle her zaman gerçek lezzetten yana!
Hellmann’s soslarını keşfedin!
Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.
Çalıştığınız distribütör listede yoksa eklenmesi için bizimle iletişime geçin.
İlgili Ürünler
Ürün listeye eklendi
Ürün listeye eklenemedi
Ürün listeden çıkartıldı
Ürün listeden çıkartılamadı
UFS Academy’de seni neler bekliyor?
- Şef eğitimlerine ücretsiz erişim
- Dünyanın dört bir yanındaki şeflerden en iyi tarifler ve ipuçları
- En son mutfak trendleri