Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Pişirme, durulama, uyuma, tekrarlama monotonluğu, mutfakta bazen ilhamın zayıflaması anlamına gelebilir. Ancak bir yerlerde hayal gücünüzü harekete geçirmeye yardımcı olabilecek, yemekle harika şeyler yapan çok sayıda insan var.

Sosyal medya: Dünyanın her yerinden aşçılar,  sosyaldirler, ipucu verir, tabak düzenleme ve süslemelerini gösterir, mevsimlik ürünler hakkında konuşur ve ürünleri tedarik edebileceğiniz firmalar hakkında tavsiyelerde bulunurlar. Her zaman ilham almış olduğunuz, hem yerel, hem de yurtdışından Şefleri takip edin.  Ayrıca ürünler, indirimler ve tarif önerileri hakkında güncel bilgiye sahip olmak için tedarikçilerinizle sosyal medyada irtibat halinde olun.

Malzemeler

Araştırmalarınızı yapın ve tedarikçilerle ellerinde hangi ürünlerin mevcut olduğunu konuşun. Her zamanki siparişinizden mümkün olduğunca kaçının. Genellikle kullanmadığınız birkaç içerik malzemesi seçin ve onlarla denemeler yapın. 

Diğer Şefler

Diğer şeflerle arkadaş olun ve konuşun. 

Seyahat

Hak ettiğiniz mesai dışı saatlerinizin çoğunu (bunu elde ettiğinizde) seyahat etmeye ve dışarıda yemek yemeye harcayın.  Şefler, seyahatlerden ve kendi mutfaklarında pişirmedikleri yemeklerden esinlenirler. Notlar alın, fotoğraflar çekin ve ziyaret ettiğiniz restoranlarla konuşun - elbette, yerel lisanda konuşabildiğiniz sürece.    

Takımınız

Sizden hem kıdemli hem de kıdemsiz olan pek çok kişi bu endüstrinin içinde, çünkü onlar da yemekleri en az sizin kadar seviyor. Önerileri dinleyin ve mutfakta yenilenmeyi teşvik edin.