Taze Baharatlarla Fırınlanmış Kabuklu Patates | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Patates 10000 g
  • Biberiye 100 g
  • Kekik 100 g
  • Sarımsak 200 g
  • Zeytinyağı 500 ml
  • Kuru nane 25 g
  • Pul Biber 25 g
  1. Hazırlanışı:

    • Patatesleri büyüklüğüne göre elma dilimi olarak ya da yarıya kesin.
    • Kekik ve biberiyeleri kabaca doğrayın, sarımsakları da hafifçe ezip zeytinyağı ile birlikte patateslere ekleyip iyice harmanlayın.
    • Küvetlere koyup üstünü folyo ile kapatın ve 180 derecelik fırında yumuşayıncaya kadar pişirin.
    • Daha sonra üstlerini açıp, rengi kızarana kadar pişirin.
    • Daha sonra fırından çıkartın ve Knorr Fajita Çeşni, pul biber ve kuru nane karışımına bulayıp servis edin.