Taze Baharatlarla Fırınlanmış Kabuklu Patates

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Patates 10000.0 g
-
Biberiye 100.0 g
-
Kekik 100.0 g
-
Sarımsak 200.0 g
-
Zeytinyağı 500.0 ml
-
Kuru nane 25.0 g
-
Pul Biber 25.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Patatesleri büyüklüğüne göre elma dilimi olarak ya da yarıya kesin.
- Kekik ve biberiyeleri kabaca doğrayın, sarımsakları da hafifçe ezip zeytinyağı ile birlikte patateslere ekleyip iyice harmanlayın.
- Küvetlere koyup üstünü folyo ile kapatın ve 180 derecelik fırında yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Daha sonra üstlerini açıp, rengi kızarana kadar pişirin.
- Daha sonra fırından çıkartın ve Knorr Fajita Çeşni, pul biber ve kuru nane karışımına bulayıp servis edin.