Sebzeli Noodle
Uzakdoğu esintisini mutfağınıza taşımak için pratik çözüm; Sebzeli Noodle şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Noodle Makarna 1000 g
-
Kırmızı Dolmalık Biber, jülyen 200 g
-
Sarı Dolmalık Biber, jülyen 200 g
-
Yeşil Dolmalık Biber, jülyen 200 g
-
Havuç, jülyen 250 g
-
Kabak, jülyen 250 g
-
Soya Filizi 250 g
-
Yeşil/taze soğan (jülyen) 200 g
-
Ayçiçek yağı 100 ml
-
Soya sosu 200 g
-
Susam Yağı 5 g
-
Worcestershire Sos 20 ml
-
Knorr Chef's Sebzeli Çeşni 1 kg 30 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Tavada ayçiçek yağı ile sırasıyla havuç, kabak, biberler, soya filizi soteleyin.
- Makarnaya taze soğan ilave edin.
- Ayrı bir kabın içinde soya sos, susam yağı, Worcestershire Sos, Knorr Sebzeli Çeşniyi karıştırın ve makarnaya ekleyin.
- Sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun ve servise hazır hale getirin.