Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Rulo Köfte

Patates Püresi

Kiraz Domates


Rulo Köfte, Havuçlu Patates Püresi, Közlenmiş Kiraz Domates nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Rulo Köfte

    Fırını önceden 180 dercede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Süt, Hellmann’s BBQ Sos, Hellmann’s Mayonez ve Knorr Domates Soğan Çeşni’yi bir kabın içinde homojen oluncaya kadar çırpın. Kıymayı, maydanozu, Knorr Panko’yu, tuz ve karabiberi ilave ederek 1-2 dakika yoğurun. Çok fazla yoğurmamaya dikkat edin. Kıymanın dinlenmesi için buzdolabında 15 dakika bekletin. Kıymaya silindir şeklini verin ve üzerini ketçapla fırçalayın. Önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Kıymanın iç sıcaklığı 70 dereceye ulaştığında fırından alın ve 10 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyin.
  2. Patates Püresi

    Tencerede tereyağı eriterek rendelenmiş havuçları 5-6 dakika boyunca kısık ateşte soteleyin. Havuçların üzerine su, süt, tereyağı, tuz, zerdeçal, tuz ve Knorr Pratik Patates Püresi’ni ilave edin.
  3. Kiraz Domates

    Kiraz domatesleri ve Knorr Arrabbiata Sos’u harmanlayın. Önceden 200 dercede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirerek dilimlenmiş et ve havuçlu patates püresi ile servis edin. Afiyet olsun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu