Pepper Steak Patates Püresi Eşliğinde | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yapılışı:

  • Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından 2000 g
  • Sızma Zeytinyağı 150 ml
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 170 g
  • Su 1300 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10 g
  • Süt - Ilık 200 ml
  • Tereyağı (eritilmiş) 30 g
  • Tuz 3 g
  1. Yapılışı:

    Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Mise En Place İtalyan Otları, değirmen karabiberi karıştırın ve etleri marine edin. Püre için su, süt, tereyağı ve tuzu karıştırın. Kaynamaya yakın Knorr Pratik Patates’i ilave edin, karıştırın. 2 dakika ocakta tutun ve servis edin. 500 ml su ve Knorr Demi Glace Sosu karıştırın, 3 dakika kaynatın. Izgarada pişen bonfile Demi Glace Sos ve patates püresini servise hazır hale getirin.