Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuzu, pirzola 1.8 kg
  • Ayçiçek yağı 180.0 ml
  • Nohut, haşlanmış 800.0 g
  • Nar Taneleri 200.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 50.0 g
  • Limon suyu 100.0 ml
  • Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 38.0 g
  • Su 100.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 100.0 ml
  1. Hazırlanışı

    • Kuzu pirzolaları ayçiçek yağı ve Knorr Tikka Masala Çeşnisi ile harmanlayarak marine edin ve 1-2 saat dolapta dinlendirin.
    • Daha sonra dolaptan çıkaracağınız pirzolaları kömür mangalında ağır ağır çevirerek pişirin ve ekşili nohut salatası ile servis edin.
    • Nohut salatası için: Limon suyu, Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu, su ve zeytinyağını bir kabın içerisinde karıştırarak salatanın sosunu elde edin. Haşlanmış nohutları ve nar tanelerini bu sosla karıştırın ve üstüne kıyılmış nane ekleyin.