Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı


...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Kuzu pirzolaları çok ince kıyılmış kekik, biberiye, karabiber ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Bir tencerenin içerisine tereyağını ve zeytinyağını koyup kızdırın daha sonra sırasıyla arpacık soğanlarını, hafif haşladığınız minik havuçları ve patatesi, harlı ateşte kavurun en son yeşil kuşkonmazları atıp biraz daha pişirin. Knorr Sebzeli Çeşniyi ekleyin ve tuzunu kontrol ederek kiraz domatesleri de ekleyip ocaktan alın.
    • Karamelize soğanlı patates püresi için: İnce jülyen doğradığınız soğanları bir tavanın içerisinde kızdırdığınız tereyağı ile soteleyin, ve bu işlemi soğanlar kahverengi olup karamelize bir renk alana dek yakmadan tamamlayın. Diğer bir tencerenin içinde 500 ml suyu 80 - 85°C ye kadar ısıtın. Suyun derecesini ölçme imkanınızın bulunmaması halinde, ideal ısıyı yakalmak için 350 ml suyu kaynama noktasına getirin ve içerisine 150 ml soğuk su ilave edin. Önemli: Belirtilen ısıyı aşmayın! Paket içeriğini çırpıcı ile sürekli karıştırarak sıcak suya ilave edin. 2-3 dakika ocak üstünde karıştırarak piştikten sonra karamelize soğanı ekleyin ve hafifçe karıştırdıktan sonra ocaktan alın.
    • Pirzolaları ızgarada pişirin. kavrulmuş kök sebzeler, karamelize soğanlı patates püresi ve minik bir biberiye dalı ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu