Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Kiş Hamuru

  • Beyaz Un 500.0 g
  • Tereyağı 250.0 g
  • Tuz 13.0 g
  • Yumurta 2.0 adet

Kiş Harcı


Ispanak Köklü, Somonlu Quiche nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Kiş Hamuru

    Un, tereyağı, tuz ve yumurtayı bir kapta yoğurup kiş hamurunu elde edin ve ince açarak iki adet tart kalıbına koyun. Zemini çatalla delerek 180 derece fırında 10 dakika pişirin ve soğutun.
  2. Kiş Harcı

    Başka bir tavada zeytinyağını kızdırın ve kuru soğanları soteleyin, sırasıyla ıspanak kökü, pazı, pırasayı soteleyin. Knorr sarımsaklı çeşni ve Knorr sebzeli çeşni ilave edip ocaktan alın. Krema ve yumurta ilave edip karıştırın. Başka bir teflon tavada parmak şeklinde doğradığınız somon filetoları kızartın ve karılıma ekleyin. Bu karışımı pişirdiğiniz kiş kalıplarına dökün. Üzerine kuru domates, krema ve Knorr Panko ilave ederek 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu