Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

BRÜKSEL LAHANASI SLAW

TÜTSÜLENMİŞ GOCHUJANG GLAZÜR

KÖZLENMİŞ BRÜKSEL LAHANASI

SÜSLEME

  • Kavrulmuş Beyaz Susam 20.0 g
  • Taze Soğan 30.0 g
  • Kişniş, taze 10.0 g

İsli Gochujang Glaze'li ile Hafif Közlenmiş Brüksel Lahanası nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!                                                                                                                               

...

Hazırlık

  1. BRÜKSEL LAHANASI SLAW

    • Brüksel lahanasını iyice yıkayın.
    • Brüksel lahanasını 2 mm kalınlığında kıyın.
    • Kıyılmış Brüksel lahanasını büyük bir kâseye koyun.
    • Diğer malzemelerin hepsini Brüksel lahanasına ilave edip iyice karıştırın.
    • 1 saat serin yerde beklettikten sonra servis edin.
  2. TÜTSÜLENMİŞ GOCHUJANG GLAZÜR

    • Malzemelerin hepsini büyük bir kâsede karıştırın.
    • İyice çırpıp daha sonra kullanmak üzere bir kenarda bekletin.
  3. KÖZLENMİŞ BRÜKSEL LAHANASI

    • Brüksel lahanasını iyice yıkayın.
    • Ayıklayıp her bir Brüksel lahanasını ikiye kesin.
    • Kesilmiş Brüksel lahanalarını, zeytinyağı, Knorr sebzeli çeşni ve akbiberi büyük bir kâseye koyun.
    • Hepsini iyice karıştırıp 15 dakika dinlendirerek terbiye edin.
    • Kalın döküm tepsiyi fırına koyup 200 ̊C’ye ısıtın.
    • Fırın ısınınca terbiye edilmiş Brüksel lahanasını döküm demir tepsiye muntazam yayın.
    • 4 dakika fırınlayıp karıştırdıktan sonra 4 dakika daha fırınlayın.
    • Brüksel lahanaları közlenince büyük bir kâseye alıp üstüne tütsülenmiş gochujang glazürü gezdirin.
    • İyice karıştırıp tabağa alın.
  4. SÜSLEME

    • Garnitürleri koyup yanında soğutulmuş Brüksel lahanası slaw ile birlikte servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu