Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Dana, bonfile 900 g
  • Kuru soğan, ince doğranmış 150 g
  • Kırmızı Dolmalık Biber, küp 150 g
  • Yeşil Dolmalık Biber, küp 150 g
  • Maydanoz, ince kıyım 30 g
  • Domates, küp 200 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 15 g
  • Ayçiçek yağı 200 ml
  • Karabiber 3 g
  • Tuz 5 g
  • Peynir, Kaşar rendelenmiş 400 g
  • Sade Tortilla Ekmeği, orta boy 20 adet
  • Sarı Dolmalık Biber, küp 150 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavada ayçiçek yağı ile sırasıyla dana bonfile, kuru soğan, sarımsak, biberleri ve domatesi soteleyin.
    • Maydanoz ve Knorr Domates Soğanlı Çeşni ilave edin ve 2 dk daha soteleyin.
    • Hazırlanan et harcını tortilla ekmeğinin içine düzgün bir şekilde koyun, üzerine rende kaşar peynir ekleyin ve tortilla ekmeği ile üstünü kapatın.
    • 180 derece fırında 5 dk pişirin, kaşar peynir eriyene kadar.
    • Servise hazır hale getirin.
+