Etli Quesadilla
Meksika mutfağı denilince ilk akla gelen lezzetlerden Quesadilla, mutfağınız için hem pratik hem de lezzetli bir alternatif Etli Quesadilla'yi keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Dana, bonfile 900.0 g
-
Kuru soğan, ince doğranmış 150.0 g
-
Kırmızı Dolmalık Biber, küp 150.0 g
-
Yeşil Dolmalık Biber, küp 150.0 g
-
Maydanoz, ince kıyım 30.0 g
-
Domates, küp 200.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 15.0 g
-
Ayçiçek yağı 200.0 ml
-
Karabiber 3.0 g
-
Tuz 5.0 g
-
Peynir, Kaşar rendelenmiş 400.0 g
-
Sade Tortilla Ekmeği, orta boy 20.0 adet
-
Sarı Dolmalık Biber, küp 150.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tavada ayçiçek yağı ile sırasıyla dana bonfile, kuru soğan, sarımsak, biberleri ve domatesi soteleyin.
- Maydanoz ve Knorr Domates Soğanlı Çeşni ilave edin ve 2 dk daha soteleyin.
- Hazırlanan et harcını tortilla ekmeğinin içine düzgün bir şekilde koyun, üzerine rende kaşar peynir ekleyin ve tortilla ekmeği ile üstünü kapatın.
- 180 derece fırında 5 dk pişirin, kaşar peynir eriyene kadar.
- Servise hazır hale getirin.