Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Domatesli Kızartma Yahni

  • Dana antrikot 2000 g
  • Zeytinyağı 120 ml
  • Tereyağı 100 g
  • Sivri biber 120 g
  • Kuru soğan, kuşbaşı 300 g
  • Patates, küp 300 g
  • Havuç, küp 300 g
  • Domates, küp 300 g
  • Tarçın, toz 2 g
  • Erik, kurutulmuş 250 g
  • Su 4000 ml
  • Tuz 10 g
  1. Domatesli Kızartma Yahni

    • Antrkot, kuru soğan, patates, havuç, domatesi kuş başı şeklinde doğrayın.
    • Tencerede yağ ile birlikte soğanı ve antrkotu soteleyin ve 1 lt su ilave edin kaynatın, kısık ateşte.
    • Etler suyunu çektikten sonra patates ve havucunu ilave edin ve 2 dk. soteleyin.
    • Ayrı bir kabın içinde 3lt soğuk su ile Knorr Demi Glace sosu homojen hale getirin ve ilave edin.
    • Kısık ateşte kaynamaya bırakın ve domates, kuru erik, domates soğanlı çeşni, tuz, toz tarçın, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve sivri biberini ilave edin.
    • Kısık ateşte 10 dk. kaynatın ve servise hazır hale getirin.
+