Domatesli Kızartma Yahni
Ustalık gerektiren bu tarif ile menülerinizi zenginleştirebilirsiniz. Domatesli Kızartma Yahni şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Domatesli Kızartma Yahni
-
Dana antrikot 2000 g
-
Zeytinyağı 120 ml
-
Tereyağı 100 g
-
Sivri biber 120 g
-
Kuru soğan, kuşbaşı 300 g
-
Patates, küp 300 g
-
Havuç, küp 300 g
-
Domates, küp 300 g
-
Tarçın, toz 2 g
-
Erik, kurutulmuş 250 g
-
Su 4000 ml
-
Tuz 10 g
Hazırlık
-
Domatesli Kızartma Yahni
- Antrkot, kuru soğan, patates, havuç, domatesi kuş başı şeklinde doğrayın.
- Tencerede yağ ile birlikte soğanı ve antrkotu soteleyin ve 1 lt su ilave edin kaynatın, kısık ateşte.
- Etler suyunu çektikten sonra patates ve havucunu ilave edin ve 2 dk. soteleyin.
- Ayrı bir kabın içinde 3lt soğuk su ile Knorr Demi Glace sosu homojen hale getirin ve ilave edin.
- Kısık ateşte kaynamaya bırakın ve domates, kuru erik, domates soğanlı çeşni, tuz, toz tarçın, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve sivri biberini ilave edin.
- Kısık ateşte 10 dk. kaynatın ve servise hazır hale getirin.