Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Demi Glace Soslu Bonfile

  • Dana, bonfile 1600.0 g
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Havuç 200.0 g
  • Pazı 120.0 g
  • Baby Patates 350.0 g
  • Su 500.0 ml

Demi Glace Soslu Bonfile nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Demi Glace Soslu Bonfile

    • Sebzeleri isteğe göre doğrayın ve kaynar suda haşlayın.
    • 300 ml suyu ocakta kaynatın.
    • Ayrı bir kabın içinde Knorr Demi Glace Sos ve 200 ml soğuk suyu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin, kısık ateşte 2 dk. kaynatın.
    • Zeytinyağı, tane karabiber, Knorr Mise En Place İtalyan Otlarını karıştırın ve dana bonfileyi marine edin.
    • Izgarada pişirin ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu