Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Demi Glace Soslu Bonfile

  • Dana, bonfile 1600.0 g
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Havuç 200.0 g
  • Pazı 120.0 g
  • Baby Patates 350.0 g
  • Su 500.0 ml
  1. Demi Glace Soslu Bonfile

    • Sebzeleri isteğe göre doğrayın ve kaynar suda haşlayın.
    • 300 ml suyu ocakta kaynatın.
    • Ayrı bir kabın içinde Knorr Demi Glace Sos ve 200 ml soğuk suyu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin, kısık ateşte 2 dk. kaynatın.
    • Zeytinyağı, tane karabiber, Knorr Mise En Place İtalyan Otlarını karıştırın ve dana bonfileyi marine edin.
    • Izgarada pişirin ve servise hazır hale getirin.