Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Demi Glace Soslu Bonfile

  • Dana, bonfile 1600 g
  • Zeytinyağı 50 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 10 g
  • Havuç 200 g
  • Pazı 120 g
  • Baby Patates 350 g
  • Su 500 ml
  1. Demi Glace Soslu Bonfile

    • Sebzeleri isteğe göre doğrayın ve kaynar suda haşlayın.
    • 300 ml suyu ocakta kaynatın.
    • Ayrı bir kabın içinde Knorr Demi Glace Sos ve 200 ml soğuk suyu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin, kısık ateşte 2 dk. kaynatın.
    • Zeytinyağı, tane karabiber, Knorr Mise En Place İtalyan Otlarını karıştırın ve dana bonfileyi marine edin.
    • Izgarada pişirin ve servise hazır hale getirin.
+