Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Dana Pilaki

  • Dana eti 1200 g
  • Havuç, küp 180 g
  • Patates, küp 180 g
  • Domates, küp 350 g
  • Kuru soğan, küp 100 g
  • Su 1500 ml
  • Tuz 4 g
  • Zeytinyağı 50 ml
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  1. Dana Pilaki

    • Dana etini kuş başı doğrayın ve haşlayın.
    • Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile ayçiçek yağını karıştırın ve sırasıyla soğan, patates, havuç, domatesi soteleyin.
    • Sotelenen bu malzemeye 1 lt. su ekleyin, kısık ateşte 2 dk .kaynatın ve ayrı bir tencerede 500 ml soğuk su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi homojen olana kadar karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.
    • Dana etini ekleyin, sebzeler pişene kadar kısık ateşte kaynatın, soğutun ve servise hazır hale getirin.