Dana Pilaki
Zengin içeriği ile lezzetiyle şaşırtacak geleneksel bir reçete. Dana Pilaki şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Dana Pilaki
-
Dana eti 1200 g
-
Havuç, küp 180 g
-
Patates, küp 180 g
-
Domates, küp 350 g
-
Kuru soğan, küp 100 g
-
Su 1500 ml
-
Tuz 4 g
-
Zeytinyağı 50 ml
-
Ayçiçek yağı 50 ml
Hazırlık
-
Dana Pilaki
- Dana etini kuş başı doğrayın ve haşlayın.
- Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile ayçiçek yağını karıştırın ve sırasıyla soğan, patates, havuç, domatesi soteleyin.
- Sotelenen bu malzemeye 1 lt. su ekleyin, kısık ateşte 2 dk .kaynatın ve ayrı bir tencerede 500 ml soğuk su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi homojen olana kadar karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.
- Dana etini ekleyin, sebzeler pişene kadar kısık ateşte kaynatın, soğutun ve servise hazır hale getirin.