Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Dana Pilaki


Zengin içeriği ile lezzetiyle şaşırtacak geleneksel bir reçete. Dana Pilaki şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Dana Pilaki

    • Dana etini kuş başı doğrayın ve haşlayın.
    • Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile ayçiçek yağını karıştırın ve sırasıyla soğan, patates, havuç, domatesi soteleyin.
    • Sotelenen bu malzemeye 1 lt. su ekleyin, kısık ateşte 2 dk .kaynatın ve ayrı bir tencerede 500 ml soğuk su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi homojen olana kadar karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.
    • Dana etini ekleyin, sebzeler pişene kadar kısık ateşte kaynatın, soğutun ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu