Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yapılışı:

  • Dana antrikot 1800.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Su 700.0 ml
  • Tereyağı 150.0 g
  • Havuç 500.0 g
  • Kabak 500.0 g
  • Kereviz Sapı 300.0 g
  • Fasulye 300.0 g
  • Brokoli 350.0 g
  • Tuz 5.0 g
  1. Yapılışı:

    Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Mise Enplace İtalyan Otlarını karıştırın, etleri marine edin ve ızgarada pişirin. Sos için 500 ml su, Knorr Cafe De Paris Sos, tereyağını karıştırın ve ocakta 5 dakika kısık ateşte kaynatın. Tüm sebzeleri kaynar suda, diri kalacak şekilde, ayrı ayrı haşlayın. Su, tuz, tereyağı, Knorr Chef's Sebzeli Çeşni'yi karıştırın ve haşlanan sebzeleri ilave edin tavada 5 dakika soteleyin. Antrikot, sos ve karışık sebzeyi servise hazır hale getirin.