Cafe De Paris Soslu Izgara Antrikot Karışık Sebze Eşliğinde

İçindekiler
Yapılışı:
-
Dana antrikot 1800 g
-
Zeytinyağı 100 ml
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10 g
-
Su 700 ml
-
Tereyağı 150 g
-
Havuç 500 g
-
Kabak 500 g
-
Kereviz Sapı 300 g
-
Fasulye 300 g
-
Brokoli 350 g
-
Tuz 5 g
Hazırlık
-
Yapılışı:
Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Mise Enplace İtalyan Otlarını karıştırın, etleri marine edin ve ızgarada pişirin. Sos için 500 ml su, Knorr Cafe De Paris Sos, tereyağını karıştırın ve ocakta 5 dakika kısık ateşte kaynatın. Tüm sebzeleri kaynar suda, diri kalacak şekilde, ayrı ayrı haşlayın. Su, tuz, tereyağı, Knorr Chef's Sebzeli Çeşni'yi karıştırın ve haşlanan sebzeleri ilave edin tavada 5 dakika soteleyin. Antrikot, sos ve karışık sebzeyi servise hazır hale getirin.