Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Dana kıyma 4500 g
  • Su 1200 ml
  • Esmer İnce Bulgur 2000 g
  • Kuru soğan 1000 g
  • Sarımsak 100 g
  • Knorr Chef’s Et Suyu Toz Bulyon 1250 g 50 g
  • Biber, salçası 300 g
  • Ayçiçek yağı 300 ml
  • Kuru nane 30 g
  • Patates 2500 g
  • Su (sos için) 10000 ml
  • Havuç 2600 g
  1. Hazırlanışı:

    • Knorr Köfte Harcı, Knorr Tarhana Çorbası, su, ince esmer bulgur, kuru soğan, sarımsak, Knorr Chef's Et Bulyon’u karıştırın, 5 dakika bekletin.
    • Hazırlanan köfte harcı ile dana kıymayı yoğurun. Ufak misketler halinde porsiyonlayın.
    • Sos için, ayçiçek yağı ile havuçları, patatesi ve biber salçasını kavurun ve 8 litre su ilave edin.
    • 2 litre soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.
    • Knorr Mise En Place Pesto, kuru nane, maydanozu ekleyin.
    • Son olarak hazırlanan sosun içine köfteleri ekleyip, 20-30 dakika kadar pişirin ve servise hazır hale getirin.