Bulgurlu Köfte Yahnisi

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Dana kıyma 4500 g
-
Su 1200 ml
-
Esmer İnce Bulgur 2000 g
-
Kuru soğan 1000 g
-
Sarımsak 100 g
-
Knorr Chef’s Et Suyu Toz Bulyon 1250 g 50 g
-
Biber, salçası 300 g
-
Ayçiçek yağı 300 ml
-
Kuru nane 30 g
-
Patates 2500 g
-
Su (sos için) 10000 ml
-
Havuç 2600 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Knorr Köfte Harcı, Knorr Tarhana Çorbası, su, ince esmer bulgur, kuru soğan, sarımsak, Knorr Chef's Et Bulyon’u karıştırın, 5 dakika bekletin.
- Hazırlanan köfte harcı ile dana kıymayı yoğurun. Ufak misketler halinde porsiyonlayın.
- Sos için, ayçiçek yağı ile havuçları, patatesi ve biber salçasını kavurun ve 8 litre su ilave edin.
- 2 litre soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.
- Knorr Mise En Place Pesto, kuru nane, maydanozu ekleyin.
- Son olarak hazırlanan sosun içine köfteleri ekleyip, 20-30 dakika kadar pişirin ve servise hazır hale getirin.