İçindekiler
Baharatlı Acı Kremalı Ramen - Char Siu Tavuk ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Füme Uskumru Suyu (Çiroz)
3 adet Füme Uskumru Kılçığı ya da çiroz
/
0.0
0%
₺0
5 adet Kuru Shiitake Mantarı
/
0.0
0%
₺0
Kombu (Deniz Yosunu)
/adet
1.0 adet
0%
₺0
su
/ml
2.0 l
0%
₺0
Tavuk Suyu
Fırınlanmış Tavuk Kanadı
/
2.0 kg
0%
₺0
2 adet Soğan (Fırınlanmış)
/
0.0
0%
₺0
10 diş Sarımsak
/
0.0
0%
₺0
Kuru Shiitake Mantarı
/
20.0 g
0%
₺0
Taze Zencefil
/g
100.0 g
0%
₺0
Soya Sosu, light
/ml
100.0 ml
0%
₺0
Koyu Miso
/
50.0 g
0%
₺0
Gochujang
/g
20.0 g
0%
₺0
su
/ml
6.0 l
0%
₺0
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/cu
0.0 cu
0%
₺0
Her Porsiyon İçin
Knorr Tavuk Suyu Bulyon
/ml
300.0 ml
0%
₺0
Uskumru Suyu
/
50.0 dg
0%
₺0
Hellmann's Mayonez 1KG
/çorba kş
1.0 çorba kş
0%
₺0
Ramen Yumurtası
10 adet Orta Boy Yumurta (her biri 60 g)
/
0.0
0%
₺0
Mirin (pirinç şarabı)
/l
150.0 ml
0%
₺0
Soya Sosu, light
/ml
150.0 ml
0%
₺0
Dark Soya Sosu
/
30.0 g
0%
₺0
Tavuk Char Siu
Tavuk But - Derisiz, kemiksiz
/g
1.5 kg
0%
₺0
4 diş Sarımsak (Ezilmiş)
/
0.0
0%
₺0
Beş Baharat Tozu
/
15.0 g
0%
₺0
Bal
/g
110.0 g
0%
₺0
Hoisin Sosu
/
90.0 g
0%
₺0
Soya sosu
/g
30.0 g
0%
₺0
Hellmann's Ketçap 460GR
/g
50.0 g
0%
₺0
Susam Yağı
/ml
20.0 ml
0%
₺0
Ramen Üst Malzemeleri
10 porsiyon (85 g) Taze Ramen Eriştesi (Taze pişirilmiş)
/
0.0
0%
₺0
Shiitake Mantarı (jülyen)
/g
250.0 g
0%
₺0
1 demet Taze Soğan (İnce dilimlenmiş)
/
0.0
0%
₺0
Ispanak
/g
100.0 g
0%
₺0
Havuç
/g
300.0 g
0%
₺0
20 adet Bebek Mısır (Haşlanmış ve Közlenmiş)
/
0.0
0%
₺0
20 yemek kaşığı Çıtır Acı Biber Yağı
/
0.0
0%
₺0
10 küçük kare Nori (Deniz Yosunu) Yaprağı
/
0.0
0%
₺0
Mikro Yeşillikler
/
0.0
0%
₺0
Togarashi (Japon Baharat Karışımı)
/
0.0
0%
₺0
Kavrulmuş Susam
/
0.0
0%
₺0
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Füme Uskumru Suyu (Çiroz)
-
3 adet Füme Uskumru Kılçığı ya da çiroz
-
5 adet Kuru Shiitake Mantarı
-
Kombu (Deniz Yosunu) 1 adet
-
su 2 l
Tavuk Suyu
-
Fırınlanmış Tavuk Kanadı 2 kg
-
2 adet Soğan (Fırınlanmış)
-
10 diş Sarımsak
-
Kuru Shiitake Mantarı 20 g
-
Taze Zencefil 100 g
-
Soya Sosu, light 100 ml
-
Koyu Miso 50 g
-
Gochujang 20 g
-
su 6 l
Her Porsiyon İçin
-
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 300 ml
-
Uskumru Suyu 50 dg
Ramen Yumurtası
-
10 adet Orta Boy Yumurta (her biri 60 g)
-
Mirin (pirinç şarabı) 150 ml
-
Soya Sosu, light 150 ml
-
Dark Soya Sosu 30 g
Tavuk Char Siu
-
Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 1.50 kg
-
4 diş Sarımsak (Ezilmiş)
-
Beş Baharat Tozu 15 g
-
Bal 110 g
-
Hoisin Sosu 90 g
-
Soya sosu 30 g
-
Susam Yağı 20 ml
Ramen Üst Malzemeleri
-
10 porsiyon (85 g) Taze Ramen Eriştesi (Taze pişirilmiş)
-
Shiitake Mantarı (jülyen) 250 g
-
1 demet Taze Soğan (İnce dilimlenmiş)
-
Ispanak 100 g
-
Havuç 300 g
-
20 adet Bebek Mısır (Haşlanmış ve Közlenmiş)
-
20 yemek kaşığı Çıtır Acı Biber Yağı
-
10 küçük kare Nori (Deniz Yosunu) Yaprağı
-
Mikro Yeşillikler
-
Togarashi (Japon Baharat Karışımı)
-
Kavrulmuş Susam