Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

  • En yüksek kullanım restoranlarda göze çarpıyor.
  • Türkiye’de şeflerin çeşni kullanım alışkanlığı ise ağırlıklı olarak sebzeli çeşniden geliyor.
  • Sebzeli çeşni, Türkiye’de en yaygın körili tavuk, köfte ve patlıcan yemeklerine giriyor. Takibinde ise sebze yemekleri geliyor.

 

*TNS, 2015

 

Her 10 Şeften 9'u Lezzetini Onayladı

01:12

Yeni Knorr Chef’s Sebzeli Çeşni

Ağır ateşte pişmiş kök sebzeler ve yağda kavrulmuş baharatların aromasını içeren Yeni Knorr Chef’s Sebzeli Çeşni’nin lezzetini Her 10 şeften 9’u onayladı. Yeni çeşnimizi bir de Gökay Şef’ten dinleyin.

Her 10 Şeften 9'u Lezzetini Onayladı

01:04

Yeni Knorr Tavuk Çeşnisi

Eski lezzeti kalmayan tavukları lezzetlendirmek için onbir çeşit baharattan oluşan Yeni Knorr Tavuk Çeşniyi deneyin. Yaşar Usta, farklı pişirme tekniklerine uygun Yeni Tavuk Çeşni’yi anlattı.

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu