Zeytinyağlı Türlü | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Zeytin Yağlı Türlü

  • Pırasalar 1500 g
  • Havuç 1500 g
  • Patates 1500 g
  • Kabak 1500 g
  • Kuru soğan 750 g
  • Toz şeker 25 g
  • Tuz 15 g
  • Ayçiçek yağı 340 ml
  • Zeytinyağı 300 ml
  • Su 4000 ml
  • Domates 850 g
  1. Zeytin Yağlı Türlü

    • Sebzeleri dikdörtgen şeklinde doğrayın ve tencerenin ortasına soğanı koyun, etrafına doğradığınızı sebzeleri yerleştirin.
    • Jülyen doğradığınız domatesleri sebzelerin üzerine ilave edin.
    • Ayrı bir tencere içinde su, ayçiçek yağı, zeytinyağı, toz şeker, tuz, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domates Soğanlı Çeşni’yi homojen olana kadar karıştırın ve sebzelere ilave edin.
    • Zeytinyağlının üzerine yağlı kâğıt ve tabak ile kapatın.
    • Kısık ateşte 35 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.