Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Zeytin Yağlı Türlü

  • Pırasalar 1500.0 g
  • Havuç 1500.0 g
  • Patates 1500.0 g
  • Kabak 1500.0 g
  • Kuru soğan 750.0 g
  • Toz şeker 25.0 g
  • Tuz 15.0 g
  • Ayçiçek yağı 340.0 ml
  • Zeytinyağı 300.0 ml
  • Su 4000.0 ml
  • Domates 850.0 g
  1. Zeytin Yağlı Türlü

    • Sebzeleri dikdörtgen şeklinde doğrayın ve tencerenin ortasına soğanı koyun, etrafına doğradığınızı sebzeleri yerleştirin.
    • Jülyen doğradığınız domatesleri sebzelerin üzerine ilave edin.
    • Ayrı bir tencere içinde su, ayçiçek yağı, zeytinyağı, toz şeker, tuz, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domates Soğanlı Çeşni’yi homojen olana kadar karıştırın ve sebzelere ilave edin.
    • Zeytinyağlının üzerine yağlı kâğıt ve tabak ile kapatın.
    • Kısık ateşte 35 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.