Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Malzemeler

Enginar Emülsiyon

  • Çanak Enginar 300.0 g
  • Kuru Soğan 1.0 adet
  • Sarımsak, diş 2.0 adet
  • Havuçlar (adet) 1.0 adet
  • Patatesler (adet) 1.0 adet
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Limon suyu 50.0 ml

...

Hazırlık

  1. Malzemeler

    • Zeytinyağında soğan, sarımsak ve çanak enginar ısıtılır.
    • 5-6 dakika sonra sebzeler diğer sebzeler eklenir.
    • Limon suyu, portakal suyu, şeker ve tuz ilave edilir.
    • Suyu eklenip kaynatılır.
    • Ardından kısığa alınıp 5-7 dakika pişirilir.
    • Ocaktan alınıp yarım saat demlendirilir.
  2. Enginar Köpük

    • Zeytinayağlı enginardan kalan likit suyu ile aroma kaybedilmeden açılır ve 5 gr lesitin ile köpürtülür.
  3. Enginar Emülsiyon

  4. Tabaklama

    • Enginar sorbe
    • Toz fındık/ekmek crumble
    • Roka pesto
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu