Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Zeytin Yağlı Türlü

  • Pırasalar 400 g
  • Havuç 400 g
  • Patates 400 g
  • Kabak 400 g
  • Kuru soğan 200 g
  • Toz şeker 7 g
  • Tuz 4 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Zeytinyağı 80 ml
  • Su 1200 ml
  • Domates 250 g
  1. Zeytin Yağlı Türlü

    • Sebzeleri dikdörtgen şeklinde doğrayın ve tencerenin ortasına soğanı koyun, etrafına doğradığınızı sebzeleri yerleştirin.
    • Julyen doğradığınız domatesleri sebzelerin üzerine ilave edin.
    • Ayrı bir tencere içinde su, ayçiçek yağı, zeytinyağı, toz şeker, tuz, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Tatlı Kırmızı Biberli Maydanozlu Salata Sosunu homojen olana kadar karıştırın ve sebzelere ilave edin.
    • Zeytin yağlının üzerine yağlı kâğıt ve tabak ile kapatın.
    • Kısık ateşte 35 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.
+