Yörük Kebabı
"Yörük Kebabı"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Tavuk Marine
-
Tavuk Pirzola
-
Ayçiçek yağı
Sos
-
Su 7.0 l
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 3.0 g
-
Sivri biber, ince kıyım 400.0 g
-
Kültür mantarı 800.0 g
-
Domates 1.5 kg
-
Dereotu, ince kıyılmış 20.0 g
-
Erişte 800.0 g
-
Bezelye 800.0 g
-
Donuk Enginar 1.0 kg
-
Kuru soğan 600.0 g
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
Hazırlık
-
Tavuk Marine
Küp doğranan tavukları Knorr Tavuk Çeşni ve ayçiçek yağı ile karıştırın ve marine edin. Tavukları fırında pişirin.
-
Sos
Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sebzeleri kavurun. Ayrı bir kabın içinde Knorr Napoliten Sos, Knorr Demi Glace Sosu 7 lt su ile karıştırın ve sebzelere ekleyin. Tavukları ilave edin ve kısık ateşte 45 dakika kaynatın. Dereotu ile servise hazır hale getirin.