Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine

  • Tavuk Pirzola
  • Ayçiçek yağı

Sos

  • Su 7.0 l
  • Tuz 20.0 g
  • Karabiber 3.0 g
  • Sivri biber, ince kıyım 400.0 g
  • Kültür mantarı 800.0 g
  • Domates 1.5 kg
  • Dereotu, ince kıyılmış 20.0 g
  • Erişte 800.0 g
  • Bezelye 800.0 g
  • Donuk Enginar 1.0 kg
  • Kuru soğan 600.0 g
  • Ayçiçek yağı 500.0 ml
  1. Tavuk Marine

    Küp doğranan tavukları Knorr Tavuk Çeşni ve ayçiçek yağı ile karıştırın ve marine edin. Tavukları fırında pişirin.

  2. Sos

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sebzeleri kavurun. Ayrı bir kabın içinde Knorr Napoliten Sos, Knorr Demi Glace Sosu 7 lt su ile karıştırın ve sebzelere ekleyin. Tavukları ilave edin ve kısık ateşte 45 dakika kaynatın. Dereotu ile servise hazır hale getirin.