Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Su - 14 lt
  • Tuz - 20 gr
  • Karabiber - 3 gr
  • Sivri Biber - 600 gr
  • Kültür Mantarı - 1 kg
  • Domates - 2 kg
  • Dere Otu - 40 gr
  • Erişte - 1,2 kg
  • Bezelye - 1,2 kg
  • Donuk Enginar - 1,5 kg
  • Kuru Soğan - 900 gr
  • Ayçiçek Yağı - 300 ml
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan köfte

    harcını karıştırın ve yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve küvetlere koyup 120

    derece fırında 20 dakika ön pişirme yapın. Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru

    soğan, kültür mantarı, sivri biber, enginarları kavurun ve

    12 lt su ilave edin. Ayrı bir kabın içinde 2 lt soğuk

    su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Demi Glace

    Sosu karıştırın ve kaynayan suya ilave edin.

    Hazırlanan sosun içine köfteler, domates,

    erişte, dereotu, bezelyeleri ilave edin ve kısık

    ateşte 40- 50 dakika arası kaynatın. Servise

    hazır hale getirin.