Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hindistan Cevizi Yerfıstığı Sosu

Bali Usulü Sambal Matah Ballı Mayonez

Kaptan Köri Mayonez

Koh Kong Sos

  • Kırmızı biber 20.0 g
  • Yeşil biber 20.0 g
  • Kişniş yaprağı: 4.0 g
  • Tane yeşil biber 15.0 g
  • Sarımsak, soyulmuş 125.0 g
  • Arpacık soğan, soyulmuş 90.0 g
  • Zencefil, jülyen doğranmış 10.0 g
  • Limon otu,ince doğranmış 30.0 g
  • Şeker 140.0 g
  • Balık Sosu 70.0 g
  • Lime Suyu 25.0 g

Nam Yum Mayo

Sisig Sosu


...

Hazırlık

  1. Hindistan Cevizi Yerfıstığı Sosu

    • Kısık ateşte tencereye hindistan cevizi kremasını alın, içine şeker, acı biber ve Knorr Tavuk Bulyon'u ekleyin.
    • Karışım tamamen eridikten sonra içine kondanse süt, fıstık ezmesi, lime suyu ve susam yağını ilave edin.
    • İyice karıştırın ve kullanmadan önce soğumaya bırakın.
  2. Bali Usulü Sambal Matah Ballı Mayonez

    • Arpacık soğanı, limon otunu, kırmızı biberi, lime yaprağını, karides ezmesini ve balık sosunu bir kasede karıştırın.
    • Üzerine Hellmann's Peri Peri Sos,hardal, bal, lime suyu, karabiber ve tuzu ekleyin. İyice karıştırın.
  3. Kaptan Köri Mayonez

    • Tüm malzemeleri bir blenderda pürüzsüz olana kadar karıştırın.
    • Bir tavada paste yaptığınız malzemeyi kokusu çıkana kadar kavurun.
    • Soğuması için kenara alın.Tüm malzemeleri karıştırın ve servise hazır hale getirin.
  4. Koh Kong Sos

    • Tüm malzemeleri temizleyin, blendera alın ve pürüzsüz kıvama gelene kadar çekin.
    • Kullanımdan önce buzdolabında saklayın.
  5. Nam Yum Mayo

    • Tüm ezme malzemelerinii blenderda pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın.
    • Elde edilen ezmeyi Hellmann's Peri Peri Sos ile karıştırın ve çırpın. Servise hazırdır.
  6. Sisig Sosu

    • Bir karıştırma kabında tüm malzemeleri çırpın ve kenara alın.
    • Üzerini çıtır sarımsak ile süsleyin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu