Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yayla Çorba

  • Knorr Yayla Çorbası 3 kg 1.0 kg
  • Knorr Tavuk Bulyon 750 g - Delist 30.0 g
  • Un 300.0 g
  • Ayçiçek yağı 300.0 ml
  • Yumurta 3.0 adet
  • Yoğurt, az yağlı 450.0 g
  • Su 20.0 l
  1. Yayla Çorba

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan malzemeye 15 lt su ilave edin ve kaynatın. Ayrı bir kabın içinde Knorr Yayla Çorbası, Knorr Tavuk Buyon’u 4 lt su ile homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin. Kısık ateşte 2 dakika kaynatın, 1 lt su, yoğurt,y umurta sarısını ayrı bir kabın içinde karıştırın ve

    tel süzgeçten geçirip çorbaya ilave edin. Çorbayı 2 dakik kaynatın ve servise hazır hale getirin.