Yayla Çorba
"Yayla Çorbası"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Yayla Çorba
-
Knorr Yayla Çorbası 3 kg 1.0 kg
-
Knorr Tavuk Bulyon 750 g - Delist 30.0 g
-
Un 300.0 g
-
Ayçiçek yağı 300.0 ml
-
Yumurta 3.0 adet
-
Yoğurt, az yağlı 450.0 g
-
Su 20.0 l
Hazırlık
-
Yayla Çorba
Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan malzemeye 15 lt su ilave edin ve kaynatın. Ayrı bir kabın içinde Knorr Yayla Çorbası, Knorr Tavuk Buyon’u 4 lt su ile homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin. Kısık ateşte 2 dakika kaynatın, 1 lt su, yoğurt,y umurta sarısını ayrı bir kabın içinde karıştırın ve
tel süzgeçten geçirip çorbaya ilave edin. Çorbayı 2 dakik kaynatın ve servise hazır hale getirin.