Yalancı Tavuk Göğsü
"Yalancı Tavuk Göğsü"nün hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
CARTE D'OR Damla Sakızlı Muhallebi 1 kg 750.0 g
-
Süt -8 Lt
-
Su - 5 Lt
-
Mısır Nişastası - 300 Gr
-
Toz Seker - 500 Gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Sütün dörtte üçünü ocağa koyun. Kaynamaya başlayınca kalan süt ile Carte d'Or Kazandibi ve Carte d'Or Damla Sakızlı Muhallebi'yi karıştırın. Kaynayan süte karıştırarak ilave edin. Kaynamaya başlayınca nişasta ile bağlayın. Tabanına bir miktar toz hale getirilmiş pötibör bisküviden serpiştirilmiş tepsiye dökün. Soğuduktan sonra üzerine kalan pötibör bisküviden serpin. Dilimleyip rulo olarak servis edin.