Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yabani Mantar Dolgulu ve Patlıcan Soslu Tortellini

  • Un, buğday 500.0 g
  • Zeytinyağı 70.0 ml
  • Mantarlar, Kestane 300.0 g
  • Mantarlar, istiridye 260.0 g
  • Sarımsak 12.0 g
  • Kekik, taze 5.0 g
  • Tulum Peyniri 180.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Patlıcan, közlenmiş 450.0 g
  • Kapya Biber, Kırmızı (Közlenmiş) 150.0 g
  • Fesleğen, taze 60.0 g
  • Peynir, Emmental 50.0 g
  • Şarap, beyaz 100.0 ml
  • Tereyağı 30.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Mantarlar, Shiitake 100.0 g
  • Patlıcan (Kabuğu ince doğranmış) 100.0 g
  • Yumurta 250.0 g
  1. Yabani Mantar Dolgulu ve Patlıcan Soslu Tortellini

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • İç malzemesi için mantarları tavla zarı şeklinde doğrayın, tavada zeytinyağı ile sırasıyla sarımsak, mantar, kekik soteleyin ve soğutun.
    • Bu karışıma tulum peyniri ilave edin ve yoğurun. Makarna hamurunu açın, kesin ve hazırlanan içten doldurun, isteğe göre şekillendirin, kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Patlıcanları ve kırmızı kapya biberi közleyin ve ayıklayın. Ayrı bir tencere içinde zeytin yağı ile sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, fesleğen soteleyin.
    • Karemelize olana kadar közlenen patlıcan, biberleri doğrayın soğana ilave edin, 2 dk. daha soteleyin ve beyaz şarap ekleyin 1 dk. çektirin.
    • Rama Krema ilave edin 30 dk. kısık ateşte kaynatın ve blenderden geçirin ve süzdürün.
    • Mantarları doğrayın tavada soteleyin, patlıcanların kabuğunu ince julyen doğrayın, derin yağda kızartın ve makarnayı hazırlanan diğer malzemeler ve fesleğen ile servise hazır hale getirin.