Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Malzemeler

  • Pirinç Yufkası 30.0 adet
  • Karidesler, ayıklanmış ve haşlanmış 800.0 g
  • Salatalık 300.0 g
  • Havuç - İnce Jülyen Doğranmış 300.0 g
  • Taze Nane Yaprakları 50.0 g
  • Taze Fesleğen Yaprakları 50.0 g
  • Taze Kişniş Yaprakları 20.0 g

Sos için


...

Hazırlık

  1. Malzemeler

    • Karidesleri hazırlayın → Temizleyin, tuzlu suda 2–3 dakika haşlayın, soğutun.
    • Sebzeleri doğrayın → Salatalığı ince uzun, havucu jülyen doğrayın. Taze otları temizleyin.
  2. Sos için

    • Sosu hazırlayın → Hellmann’s Mayonez, limon suyu, acı sosu karıştırın; tuz & karabiberle tatlandırın.
  3. Servis

    • Roll’ları sarın → Pirinç kâğıdını ılık suda 2 saniye bekletin, yüzeye alın. Ortasına nane/fesleğen, sebzeler ve karides koyun. Kenarlarını kapatıp sıkı rulo yapın.
    • Servis edin → Roll’ları ortadan ikiye kesin, yanında Hellmann’s sosla soğuk servis edin
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu