Venedik Usulü Tavuk Sote | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı

  • Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 6 kg
  • Nişasta 1 kg
  • Ayçiçek yağı 500 ml
  • Maydanoz 1 adet
  • Taze soğan 1 adet
  • Rama krema 4 l
  1. Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı

    Tavukları Knorr tavuk çeşni ile karıştırın ve nişasta ile kaplayın, derin yağda kızartın. Tavada Knorr tatlı ekşi sos, Knorr acısos ve rama krema ile tavukları karıştırın. Knorr sebzeli çeşni ile tatlandırın. Taze soğan ve maydanozu ekleyip servis edin.