Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tutmaç Çorba

  • Un 400.0 g
  • Ayçiçek yağı 250.0 ml
  • Yoğurt, az yağlı 700.0 g
  • Su 20.0 l
  1. Tutmaç Çorba

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan malzemenin içine 15 lt soğuk su ilave edin ve kaynatın. Ayrı bir kabın içinde 4 lt su ile Knorr Tutmaç Çorba, Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin. 1 lt su ile yoğurdu karıştırın ve tel süzgeçten geçirip, çorbaya ekleyin. Kısık ateşte 5 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.