Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hamur

  • semolina 225.0 g
  • Yumurta 2.0 adet
  • Zeytinyağı 10.0 g
  • Tuz 5.0 g

Dolgu

Sos


...

Hazırlık

  1. Hamur

    • Unu tezgaha al, ortasını havuz gibi aç. 
    • Yumurta sarıları, tuz ve yağı ortaya ekleyip çatalla karıştır. 
    • Unu yavaşça içeri alıp yoğurmaya başla. 
    • 10–12 dakika yoğurduktan sonra streçle sar, 30–45 dk dinlendir.
  2. Dolgu

    • Porçinileri ılık suda 20 dk beklet. Süz, suyunu sakla, ince doğra. 
    • Kestane mantarlarını kekik ve sarımsakla zeytinyağ–tereyağ karışımında kavur. 
    • Porçinileri ekle, suyunu çekene kadar sotelemeye devam et. 
    • Soğut, ardından ricotta, mascarpone, parmesan ve Hellmann’s Trüflü Mayonez ile karıştır.
  3. Sos

    • Kremayı küçük bir tencerede ısıt. 
    • Parmesan ve porçini suyunu ekle. 
    • Kaynama noktasına gelmeden ocaktan al, Hellmann’s Trüflü Mayonez’i ekle.
  4. Pişirme / Servis / Tabaklama

    • Raviolileri tuzlu kaynar suda 3 dk haşla. 
    • Sosu bir tavada biraz makarna suyu ilave ederek ısıt. 
    • Haşlanan makarnaları doğruca sosun içerisine al ve 30-45sn kadar daha pişir. 
    • Tabağın altına sosu yay ardından, raviolileri diz. 
    • Üzerine taze karabiber, taze kekik ve az parmesan rendesi ile bitir.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu