Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Salata Bazı

  • Marul 1.0 kg
  • Salatalık 300.0 n/a
  • Kök Rezene
  • Kök Rezene 300.0 n/a
  • Keten Tohumu
  • Keten Tohumu 10.0 g
  • Küp kızarmış ekmek (Kruton) 50.0 g

Trüflü Sezar Sos


...

Hazırlık

  1. Salata Bazı


  2. Trüflü Sezar Sos

    • Sardalya ve kapariyi püre haline getirin.
    • Diğer sos malzemeleriyle birlikte blenderdan geçirerek kıvamlı bir Sezar sos hazırlayın.
    • Marul, salatalık ve rezene dilimlerini hazırladığınız sosla harmanlayın.
    • Servis tabağına alın, üzerine kruton ve keten tohumu serpiştirerek tamamlayın.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu