Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Truf Mantarlı ve Bonfileli Tagliatelle

  • Makarna, tagliatelle 900 g
  • Dana, bonfile 600 g
  • Mantarlar, Trüf 2 g
  • Peynir, Pecorino 250 g
  • Sarımsak 5 g
  • Şarap, beyaz 100 ml
  • Zeytinyağı 30 ml
  • Kırmızı soğan, jülyen 150 g
  • Mercanköşk 50 g
  1. Truf Mantarlı ve Bonfileli Tagliatelle

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile sarımsak ve mercan köşkün yarısın soteleyin, beyaz şarap ile çektirin.
    • Rama Krema ve türüf yağını ilave din 1 dk. kaynatın.
    • Kaynayan kremaya rendelenmiş pecorino peynirini ilave edin, homojen olan kadar karıştırın ve 2 dk. kaynatın.
    • Bonfile dilimlerini tavada soteleyin, ocaktan alın.
    • Kırmız soğanları ince doğrayın, mercan köşkü yapraklarını ayıklayın ve makarnayı servise hazır hale getirin.
+