Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Truf Mantarlı ve Bonfileli Tagliatelle

  • Makarna, tagliatelle 900.0 g
  • Dana, bonfile 600.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Mantarlar, Trüf 2.0 g
  • Peynir, Pecorino 250.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Şarap, beyaz 100.0 ml
  • Zeytinyağı 30.0 ml
  • Kırmızı soğan, jülyen 150.0 g
  • Mercanköşk 50.0 g
  1. Truf Mantarlı ve Bonfileli Tagliatelle

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile sarımsak ve mercan köşkün yarısın soteleyin, beyaz şarap ile çektirin.
    • Rama Krema ve türüf yağını ilave din 1 dk. kaynatın.
    • Kaynayan kremaya rendelenmiş pecorino peynirini ilave edin, homojen olan kadar karıştırın ve 2 dk. kaynatın.
    • Bonfile dilimlerini tavada soteleyin, ocaktan alın.
    • Kırmız soğanları ince doğrayın, mercan köşkü yapraklarını ayıklayın ve makarnayı servise hazır hale getirin.