Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Teriyaki Somon Hazırlanışı

  • Somon Balığı - Derisiz, Kılçıksız, Fileto 1.8 kg
  • Bok Choy 10.0 adet
  • Zeytinyağı 120.0 ml
  • Tuz 5.0 g
  • Lime limon 300.0 g
  • Susam 10.0 g
  • Çörek otu 5.0 g
  • Yasemin pirinç 500.0 g
  • Su 700.0 ml
  • Knorr Tavuk Suyu Bulyon 10.0 g

Unilever Food Solutions'da "Teriyaki Somon" un şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Teriyaki Somon Hazırlanışı

    Bir kabın içinde Knorr Teriyaki Sos ile somonları marine edin. 160 derece fırında somonları pişirin, somonların pişmesine yakın fırından çıkarın ve Knorr Teriyaki Sos’u bir fırça yardımı ile balıkların üstüne sürün, tekrardan fırına koyun. Balıkların üstü kızarınca fırından çıkarın. Tavada zeytinyapı ile haşlanmış olan bok choy’ları soteleyin, tuz ekleyin. Su ile Knorr Tavuk Suyu Bulyon’u karıştırın, pirinçleri ekleyin ve kısık ateşte karıştırarak pişirin. Hazırlanan pilav, bok choy, lime limon ile balığı servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu