Teriyaki Somon | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Teriyaki Somon Hazırlanışı

  • Somon Balığı - Derisiz, Kılçıksız, Fileto 18 kg
  • Bok Choy 100 adet
  • Zeytinyağı 1.2 l
  • Tuz 50 g
  • Lime limon 3 kg
  • Susam 100 g
  • Çörek otu 50 g
  • Yasemin pirinç 5 kg
  • Su 7 l
  • Knorr Tavuk Suyu Bulyon 100 g
  1. Teriyaki Somon Hazırlanışı

    Bir kabın içinde Knorr Teriyaki Sos ile somonları marine edin. 160 derece fırında somonları pişirin, somonların pişmesine yakın fırından çıkarın ve Knorr Teriyaki Sos’u bir fırça yardımı ile balıkların üstüne sürün, tekrardan fırına koyun. Balıkların üstü kızarınca fırından çıkarın. Tavada zeytinyapı ile haşlanmış olan bok choy’ları soteleyin, tuz ekleyin. Su ile Knorr Tavuk Suyu Bulyon’u karıştırın, pirinçleri ekleyin ve kısık ateşte karıştırarak pişirin. Hazırlanan pilav, bok choy, lime limon ile balığı servise hazır hale getirin.