Taze Kale ve Kinoa Salatası, Kızılcık Kurusu ve Badem ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kale (Körpe - Yaprak) 1.0 kg
-
Kinoa 250.0 g
-
Su 175.0 ml
-
Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
-
Badem( Taze - İç) 100.0 g
-
Kızılcık Kurusu 150.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kale yapraklarının körpe kısımlarını eliniz ile parçalayıp sert damarlarından ve saplarından ayrıştırın.
- Kinoayısıcak su ile haşlayıp süzdürün.
- Salatanın sosu için Knorr Professional İtalyan Salata Sosu Kekikli Ve Fesleğenli su ve zeytinyağı ile çırparak karıştırın.
- Kale yapraklarını vekinoayı bu sos ile harmanlayarak tatlandırın.
- kale yapraklarını ve kinoayı bir salata kasesine yerleştirip üzerine kızılcık kurularını ve taze iç bademleri serpiştirerek servis edin.