Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kale (Körpe - Yaprak) 1.0 kg
  • Kinoa 250.0 g
  • Su 175.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
  • Badem( Taze - İç) 100.0 g
  • Kızılcık Kurusu 150.0 g
  • Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 25.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Kale yapraklarının körpe kısımlarını eliniz ile parçalayıp sert damarlarından ve saplarından ayrıştırın.
    • Kinoayısıcak su ile haşlayıp süzdürün.
    • Salatanın sosu için Knorr Professional İtalyan Salata Sosu Kekikli Ve Fesleğenli su ve zeytinyağı ile çırparak karıştırın.
    • Kale yapraklarını vekinoayı bu sos ile harmanlayarak tatlandırın.
    • kale yapraklarını ve kinoayı bir salata kasesine yerleştirip üzerine kızılcık kurularını ve taze iç bademleri serpiştirerek servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu