Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kale (Körpe - Yaprak) 1.0 kg
  • Kinoa 250.0 g
  • Su 175.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
  • Badem( Taze - İç) 100.0 g
  • Kızılcık Kurusu 150.0 g
  • Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 25.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Kale yapraklarının körpe kısımlarını eliniz ile parçalayıp sert damarlarından ve saplarından ayrıştırın.
    • Kinoayısıcak su ile haşlayıp süzdürün.
    • Salatanın sosu için Knorr Professional İtalyan Salata Sosu Kekikli Ve Fesleğenli su ve zeytinyağı ile çırparak karıştırın.
    • Kale yapraklarını vekinoayı bu sos ile harmanlayarak tatlandırın.
    • kale yapraklarını ve kinoayı bir salata kasesine yerleştirip üzerine kızılcık kurularını ve taze iç bademleri serpiştirerek servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Menu