Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kale (Körpe - Yaprak) 1 kg
  • Kinoa 250 g
  • Su 175 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50 ml
  • Badem( Taze - İç) 100 g
  • Kızılcık Kurusu 150 g
  1. Hazırlanışı

    • Kale yapraklarının körpe kısımlarını eliniz ile parçalayıp sert damarlarından ve saplarından ayrıştırın.
    • Kinoayısıcak su ile haşlayıp süzdürün.
    • Salatanın sosu için Knorr Professional İtalyan Salata Sosu Kekikli Ve Fesleğenli su ve zeytinyağı ile çırparak karıştırın.
    • Kale yapraklarını vekinoayı bu sos ile harmanlayarak tatlandırın.
    • kale yapraklarını ve kinoayı bir salata kasesine yerleştirip üzerine kızılcık kurularını ve taze iç bademleri serpiştirerek servis edin.