Taze Fasulye Kavurması

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Taze fasulye 10000 g
-
Kornişon Turşu 1000 g
-
Kırmızı Soğan 2000 g
-
Kapari 250 g
-
Maydanoz, taze 140 g
-
Çekirdeksiz Siyah Zeytin 500 g
-
Çekirdeksiz (Yeşil zeytin) 500 g
-
Zeytinyağı 1000 ml
-
Sirke, elma 100 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
- Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
- Patates püresi için, Knorr Pratik Patates Püresi’ni kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin.
- Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
- 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
- Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.