Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Taze fasulye 10000.0 g
  • Kornişon Turşu 1000.0 g
  • Kırmızı Soğan 2000.0 g
  • Kapari 250.0 g
  • Maydanoz, taze 140.0 g
  • Çekirdeksiz Siyah Zeytin 500.0 g
  • Çekirdeksiz (Yeşil zeytin) 500.0 g
  • Zeytinyağı 1000.0 ml
  • Sirke, elma 100.0 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
    • Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
    • Patates püresi için, Knorr Pratik Patates Püresi’ni kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin.
    • Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
    • 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
    • Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.