Tavuklu Yeşil Salata
Formuna dikkat edenlerin favori seçimi. Tavuklu Yeşil Salata şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Tavuk, göğüs 8000.0 g
-
Roka 2000.0 g
-
Iceberg (Jülyen Doğranmış) 3000.0 g
-
Dereotu, taze 500.0 g
-
Maydanoz, düz 500.0 g
-
Endivyen 2000.0 g
-
Loloroso 1000.0 g
-
Mantar 1000.0 g
-
Portakal 4000.0 g
-
Su 1750.0 ml
-
Zeytinyağı 500.0 ml
-
Chery Domates 4000.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Tavuğu haşlayın ve soğutun.
- Yeşillikleri yıkadıktan sonra elinizle parçalayın ve tabağa koyun.
- Üzerine tavukları, domatesi, portakalı ve mantarı ilave edin.
Sosun Hazırlanışı:
- Sosu için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su ile açıp, zeytinyağı ile iyice çırparak karıştırın.
- Salatayı soslayın ve servis edin.