Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk, göğüs 8000 g
  • Roka 2000 g
  • Iceberg (Jülyen Doğranmış) 3000 g
  • Dereotu, taze 500 g
  • Maydanoz, düz 500 g
  • Endivyen 2000 g
  • Loloroso 1000 g
  • Mantar 1000 g
  • Portakal 4000 g
  • Su 1750 ml
  • Zeytinyağı 500 ml
  • Chery Domates 4000 g
  1. Hazırlanışı:

    • Tavuğu haşlayın ve soğutun.
    • Yeşillikleri yıkadıktan sonra elinizle parçalayın ve tabağa koyun.
    • Üzerine tavukları, domatesi, portakalı ve mantarı ilave edin.

    Sosun Hazırlanışı:

    • Sosu için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su ile açıp, zeytinyağı ile iyice çırparak karıştırın.
    • Salatayı soslayın ve servis edin.