Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuklu Yeşil Salata

  • Portakal 800 g
  • Mantar 100 g
  • Loloroso 100 g
  • Endivyen 200 g
  • Maydanoz, düz 50 g
  • Dereotu, taze 50 g
  • Iceberg (Jülyen Doğranmış) 300 g
  • Roka 200 g
  • Tavuk, göğüs 800 g
  • Chery Domates 400 g

Sosun Hazırlanışı

  • Su 175 ml
  • Zeytinyağı 50 ml
  1. Tavuklu Yeşil Salata

    • Tavuğu haşlayın ve soğutun.
    • Yeşillikleri yıkadıktan sonra elinizle parçalayın ve tabağa koyun.
    • Üzerine tavukları, domatesi, portakalı ve mantarı ilave edin.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Knorr Akdeniz Salata Sosunu, su ile iyice çırpın, daha sonra zeytinyağını ilave ederek homojen oluncaya dek karıştırın.
    • Salatayı hazırladığınız bu sos ile soslayın ve servis edin.