Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, kalem (penne) 5000.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Tavuk, göğüs 1667.0 g
  • Kuru soğan 500.0 g
  • Sarımsak 42.0 g
  • Tuz 30.0 g
  • Karabiber 10.0 g
  • Ayçiçek yağı 250.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 5000.0 ml
  • Nişasta, Buğday 100.0 g
  • Maydanoz, taze 28.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Penne makarnayı haşlayın, süzün ve küvete alıp yağlayın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için soğanı, tavuğu ve sarımsağı soteleyin.
    • Tuz , karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekleyip, Rama Krema'yı ilave edin, 5 dk kadar kaynatın.
    • Nişastayı su ile açıp kaynayan sosa karıştırarak ilave edin.
    • İnce doğranmış maydanozu sosa ekleyin ve karıştırın.
    • Tabağa önce makarnayı üzerine sosu koyarak servis edin.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema’yı 5 lt yerine 3 lt Rama Krema ve 2 lt su olarak, nişastayı ise 100 gr yerine 150 gr kullanabilirsiniz.