Tavuklu Nohut Salatası, Taze Kişniş Ve Fırınlanmış Biberler İle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Nohut, haşlanmış 12000 g
  • Tavuk göğüs eti, haşlanmış 2000 g
  • Kişniş, taze 50 g
  • Kapya Biber 3000 g
  • Tatlı mısır, konserve 1000 g
  • Maydanoz, taze 50 g
  • Su 1750 ml
  • Zeytinyağı 500 ml
  • Sumak 50 g
  1. Hazırlanışı:

    • Haşlanmış tavuk etlerini ince çubuk şeklinde doğrayın.
    • Kapya biberlerinin içlerini temizleyip fırında hafifçe yumuşayıncaya kadar pişirin.
    • Daha sonra iri kareler şeklinde doğrayın.
    • Bir karıştırma kabının içinde haşlanmış nohutu, biberi, mısırı, çok ince kıyılmış kişniş ve maydanozu hazırlayacağınız sos ile iyice karıştırıp tuzunu kontrol ederek servis edin.
    • Sosu için: Knorr Akdeniz Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ve sumak ile iyice çırparak karıştırın.