İçindekiler
Tavuk ve Soğanla Doldurulmuş Kabaklar
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Kabak
/kg
10000.0 g
0%
Kuru soğan, jülyen
/g
6000.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
170.0 ml
0%
Ayçiçek yağı
/l
170.0 ml
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni 750GR
/g
15.0 g
0%
Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni 750GR
/g
20.0 g
0%
Knorr Napoliten Makarna Sosu 1KG
/g
135.0 g
0%
Karabiber, çekilmiş
/kg
6.0 g
0%
Su
/ml
3500.0 ml
0%
Tavuk eti, kuşbaşı
/kg
5000.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Kabak 10000.0 g
-
Kuru soğan, jülyen 6000.0 g
-
Zeytinyağı 170.0 ml
-
Ayçiçek yağı 170.0 ml
-
Karabiber, çekilmiş 6.0 g
-
Su 3500.0 ml
-
Tavuk eti, kuşbaşı 5000.0 g