Tavuk Haşlama
"Tavuk Haşlama"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!
İçindekiler
Sos
-
Su
-
Nişasta
-
Ayçiçek yağı
-
Sarımsak
Tavuk Marinasyon
-
Tavuk Göğsü
-
Ayçiçek yağı
-
Knorr Cajun Çeşnisi 50.0 g
-
Kuru soğan
-
Havuç
-
Patates, küp
-
Kabak
-
Pazı
Hazırlık
-
Sos
Tencerede ayçiçek yağı ile sarımsağı soteleyin ve 10 lt su, Knorr Demi Glace Sos, Knorr Tavuk Suyu Bulyon'u ilave edin ve karıştırın.
-
Tavuk Marinasyon
Ayrı bir kabın içinde ayçiçek yağı ile Knorr Cajun Çeşni’yi homojen hale getirin ve tavuk göğüslerini marine edin. Hazırlanan sosun içine tavukları ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. Tavukların pişmesine yakın sebzeleri ekleyin ve tekrar kısık ateşte kaynamaya bırakın. Sebzelerin pişmesine yakın nişasta ile bağlayın, 2 dakika daha kaynatın ve servise hazır hale getirin.