Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk (Döner Eti) 1200.0 g
  • Lavaş Ekmeği 10.0 adet
  • Karışık Bahçe Yeşillikleri - Elle Minik Parçalanmış 100.0 g
  • Lahana, beyaz (jülyen) 500.0 g
  • Havuç, jülyen 100.0 g
  • Turp (jülyen) 100.0 g
  • Sap Kereviz (Jülyen) 100.0 g
  • Yeşil/taze soğan (jülyen) 60.0 g
  • Hellmann’s Sarımsaklı Mayonez 235 g 125.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Coleslaw için: Beyaz lahana, havuç, turp, sap kereviz, ve taze soğanı bir karıştırma kabının içerisinde Hellman's sarımsaklı mayonez ve Knorr Acısso ile karıştırın.
    • Isıttığınız lavaş ekmeklerinin içine bu karışımdan yayın, üstüne Hellman's BBQ Sauce ile bir tavada hafifçe soteleyip lezzetlendirdiğiniz tavuk döner etlerini yerleştirin, karışık yeşillikleri de ilave edip arzunuza göre biraz tuz-biber ekleyip her iki ucunu da içeriye doğru katlayıp rulo şeklinde sıkıca sarın.
    • Hazırladığınız bu döner dürümleri dilediğiniz garnitürler ile servis edin.