Tavuk Doner, Coleslaw ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Tavuk (Döner Eti) 1200.0 g
-
Lavaş Ekmeği 10.0 adet
-
Karışık Bahçe Yeşillikleri - Elle Minik Parçalanmış 100.0 g
-
Lahana, beyaz (jülyen) 500.0 g
-
Havuç, jülyen 100.0 g
-
Turp (jülyen) 100.0 g
-
Sap Kereviz (Jülyen) 100.0 g
-
Yeşil/taze soğan (jülyen) 60.0 g
-
Hellmann’s Sarımsaklı Mayonez 235 g 125.0 g
-
Hellmann’s Hot BBQ 1 Kg 50.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Coleslaw için: Beyaz lahana, havuç, turp, sap kereviz, ve taze soğanı bir karıştırma kabının içerisinde Hellman's sarımsaklı mayonez ve Knorr Acısso ile karıştırın.
- Isıttığınız lavaş ekmeklerinin içine bu karışımdan yayın, üstüne Hellman's BBQ Sauce ile bir tavada hafifçe soteleyip lezzetlendirdiğiniz tavuk döner etlerini yerleştirin, karışık yeşillikleri de ilave edip arzunuza göre biraz tuz-biber ekleyip her iki ucunu da içeriye doğru katlayıp rulo şeklinde sıkıca sarın.
- Hazırladığınız bu döner dürümleri dilediğiniz garnitürler ile servis edin.